David Beckham kan Victoria op hand lezen

17 september 2013 om 12:03 door Metro redactie
David Beckham kan Victoria op hand lezen

(Novum) - David Beckham heeft de naam van zijn vrouw Victoria op zijn hand laten tatoeëren. De voetballer werd maandag gespot met zijn nieuwste tatoeage, schrijft de Britse krant The Telegraph, die ook een foto van de handversiering plaatste.

Het is niet het eerste teken over zijn vrouw de 38-jarige voetballer voor zijn vrouw heeft laten zetten. Hij heeft haar naam ook in Hindi op zijn lijf. Zijn nieuwste tatoeage was een cadeau van Victoria, die eerder dit jaar liet weten hem een tegoedbon voor zijn verjaardag te hebben gegeven.

Beckham heeft nu 33 tatoeages op zijn lichaam, waaronder de namen van zijn kinderen. De voetballer is erg trots op zijn vier spruiten en hun individualiteit. "Ze hebben allemaal hun eigen stijl, dat is erg leuk", vertelt Beckham aan de Amerikaanse entertainmentzender E!

Ook is Beckham blij dat zijn 2-jarige dochtertje Harper zich niet heeft misdragen tijdens de Fashion Week in New York. De voetballer zat op de eerste rij tijdens de show van Victoria en was bang dat Harper Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour, die naast hen zat, zou schoppen.

"Haar benen bewogen steeds en ik wilde niet dat ze Anna schopte." Toch reageerde de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue erg lief op de kleine wildebras. "Ze was heel erg lief. Ze heeft zelf kinderen, dus ze is er wel aan gewend."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d