Crosby, Stills, Nash & Young weer op het podium

7 september 2013 om 14:24 door Metro redactie
Crosby, Stills, Nash & Young weer op het podium

(Novum) - Crosby, Stills, Nash & Young treden later dit jaar samen op. De muzikanten, die in 2006 voor het laatst samen op het podium stonden, geven 26 en 27 oktober een optreden tijdens het benefietconcert voor The Bridge School. Dat schrijft het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young komen eenmalig bij elkaar voor het concert. De mannen speelden zeven jaar geleden voor het laatst samen tijdens hun Freedom of Speech-toer. De rockers werkten de afgelopen jaren aan soloprojecten.

Neil en zijn vrouw Pegi Young richtten de school op voor kinderen met een beperking toen ze geen geschikte school voor hun zoon konden vinden. Sinds 1986 worden akoestische concerten georganiseerd om geld op te halen voor de school.

Ook artiesten als Queens of the Stone Age, The Killers en Elvis Costello verzorgen in oktober een optreden. Het concert vindt plaats in het Shoreline Ampitheater in de staat Californië.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d