'Bruno Mars verzorgt optreden Super Bowl'

7 september 2013 om 12:32 door Metro redactie
'Bruno Mars verzorgt optreden Super Bowl'

(Novum) - Bruno Mars staat mogelijk volgend jaar op de planken tijdens de Super Bowl. Dat vertellen ingewijden aan de Amerikaanse krant LA Times.

Mars, die 15 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome staat, treedt in de voetsporen van onder anderen Beyoncé. De zangeres stond in februari tijdens de American Footballwedstrijd op het podium en had voor de gelegenheid haar ex-collega's van Destiny's Child uitgenodigd.

Ook sterren als Madonna, Bruce Springsteen, Black Eyed Peas en Prince gaven in voorgaande jaren een optreden tijdens de wedstrijd. Eerder zorgde Janet Jackson tijdens haar Super Bowl-optreden voor veel ophef toen ze haar blote borst liet zien. De show trekt doorgaans tientallen miljoenen kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d