'Amanda Bynes niet helder genoeg voor zitting'

24 september 2013 om 20:20 door Metro redactie
'Amanda Bynes niet helder genoeg voor zitting'

(Novum) - Amanda Bynes is mentaal nog niet fit genoeg om in een rechtszaal te verschijnen. Dat zei haar advocaat Rich Hutton dinsdag volgens entertainmentsite TMZ. De actrice had eigenlijk voor de rechter moeten komen omdat ze vorig jaar april werd gepakt voor rijden onder invloed.

De rechter heeft de zaak doorverwezen naar een andere rechtbank, waar wordt gekeken hoe het met de psychische gesteldheid van de 27-jarige Bynes staat. De actrice werd ruim twee maanden geleden opgenomen nadat ze had geprobeerd brand te stichten op de oprijlaan van een onbekende vrouw. Ze verblijft nog steeds op de psychiatrische afdeling.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d