Afrojack ontkent confrontatie met Badr Hari

10 september 2013 om 20:45 door Metro redactie
Afrojack ontkent confrontatie met Badr Hari

(Novum) - Afrojack ontkent dat er een aanvaring heeft plaatsgevonden tussen hem en Badr Hari. Vorige maand dook het verhaal op dat de dj en de kickbokser deze zomer ruzie hadden in een discotheek op Ibiza.

"Helemaal niets", reageerde Afrojack dinsdagavond in RTL Boulevard op de vraag wat er gebeurd is. "Ik heb hem ontmoet, maar daar ga ik me verder niet over uitlaten, want die man heeft al genoeg problemen. Ik hou me er lekker buiten."

De dj, die dit weekeinde zijn 26e verjaardag vierde in Nederland, richt zich volledig op zijn muziek. "Ik denk er zelfs over na om naar het conservatorium te gaan", zei hij. Daarnaast organiseert hij een feest voor Paris Hilton, dat in november in Rotterdam moet plaatsvinden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d