Aaron Paul vindt het huwelijk 'een makkie'

24 september 2013 om 22:32 door Metro redactie
Aaron Paul vindt het huwelijk 'een makkie'

(Novum) - Aaron Paul vindt het leven als getrouwd man 'een makkie'. "Ik heb altijd gedacht dat getrouwd zijn de beste ervaring uit mijn leven zou zijn en dat is ook zo", zegt de Breaking Bad-acteur tegen het Amerikaanse blad People. Paul beloofde eind mei eeuwige trouw aan Lauren Parsekian.

De 32-jarige acteur en zijn liefje besloten pas samen te gaan wonen na hun bruiloft. "We wilden iets hebben om naar uit te kijken", legt Paul uit. "Ze is een fantastische huisgenoot." Paul vertolkt sinds 2008 de rol van Jesse Pinkman in Breaking Bad.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d