Werken met Snoop Lion buitenaards voor Nederlander

3 augustus 2013 om 10:24 door Metro redactie
Werken met Snoop Lion buitenaards voor Nederlander

(Novum) - Luciano Paals kan nog steeds maar nauwelijks geloven dat hij de studio deelde met Snoop Lion. "Ik had dit nooit durven dromen. Het is buitenaards om met hem samen te werken", vertelt de 20-jarige Luciano zaterdag aan het AD.

Paals nam in 2009 deel aan X Factor, maar daarna werd het al snel stil rond de Amsterdamse zanger. Ook na deelname aan de Britse versie van de talentenjacht, in 2011, bleef Lucianos doorbraak uit. Snoop Lion, die als rapper onder de naam Snoop Dogg opereerde, zag echter filmpjes van de jonge zanger op Youtube en was onder de indruk. "Hij was enthousiast en nodigde me uit om een concert bij te wonen."

Backstage grapten Luciano en Snoop over een samenwerking, totdat de Nederlander voorstelde daadwerkelijk een nummer op te nemen. "Dit moeten we gewoon écht doen, zei ik. We spraken af om de studio in te duiken." Maandag presenteren de twee hun eerste single Girls Girls Girls. "Het is zo bizar. Snoop Dogg, ik kan het eigenlijk niet eens zeggen."

Het samenwerken beviel zo goed, dat Luciano tegenwoordig veel in Los Angeles vertoeft om met Snoop aan zijn eerste album te werken. Van Snoops voorliefde voor wiet heeft Luciano geen last. "Natuurlijk rookt hij wel, maar hij heeft me ook heel veel geleerd over muziek. Hij draait al zo lang mee in het wereldje. Het is echt keihard werken. Desondanks is het een droom, ik ben God zo dankbaar."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d