'Overwerkte' Barbie doet het rustiger aan

27 augustus 2013 om 09:52 door Metro redactie
'Overwerkte' Barbie doet het rustiger aan

(Novum) - Barbie doet het de komende maanden wat rustiger aan. Tijdens opnamen voor haar nieuwe realityshow werd Barbie, die geboren werd als Samantha de Jong, onwel. "Toen we op de drukke camping aankwamen, vloog alles mij aan", herinnert de 24-jarige blondine zich in De Telegraaf. "Ik was echt een beetje overwerkt."

"Mijn manager staat erop dat ik de komende maanden rust neem. We zijn er allemaal erg van geschrokken", vertelt Samantha, die in een Spaans ziekenhuis belandde. Tijdens opnamen voor Samantha en Michael Willen Rust in de Tent viel Barbie vijf keer flauw. "De oorzaak was hyperventilatie. Ik had het te druk gehad. Doordat ook mijn bloeddruk veel te laag was, moest ik een nachtje in het ziekenhuis blijven."

Vanwege alle drukte werd ook besloten eerder te stoppen met de opnamen van de nieuwe realityshow. "Voor ons is het toch keihard werken, hoe leuk het ook is om te doen." Toch leidde niet alleen Samantha's gezondheid tot een vroegtijdig einde van de opnameperiode. "Er waren problemen met de campingburen. Ik begrijp het ook wel: werk je een jaar lang om lekker vakantie te vieren, staat er een cameraploeg in je tuin."

Barbie mist het dat ze nu een paar maanden geen camera's om zich heen heeft. "Ook wij hebben wel onze privémomenten nodig, maar het is ook best saai zonder camera's." Over een halfjaar wordt gekeken of er een nieuwe realityshow rondom Barbie en haar gezin gemaakt wordt. "En tot die tijd wil ik dat ze goed op zichzelf past", vertelt Samantha's manager.

Samantha en Michael hebben ook zonder realityshow grote plannen voor de toekomst. Zo willen ze graag een broertje of zusje voor dochter Angelina van 1 jaar. "Hoewel mijn bevalling zo vreselijk was dat ik er nu nog niet graag over praat, zouden we heel graag nog een kindje willen. Alleen nu nog niet. Eerst willen we met zijn drietjes genieten, en moet ik echt wat meer tijd voor mezelf nemen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d