Musicalfeest Circustheater volgende week vrijdag

20 augustus 2013 om 17:21 door Metro redactie
Musicalfeest Circustheater volgende week vrijdag

(Novum) - Het afgelaste musicalfeest in het Circustheater in Den Haag wordt volgende week vrijdag ingehaald. Het evenement zou eigenlijk afgelopen donderdag plaatsvinden, maar werd uitgesteld in verband met de begrafenis van prins Friso.

Veel musicalsterren die de afgelopen twintig jaar te zien waren in het Circustheater zijn volgende week van de partij. Zo komen Linda Wagenmakers, Chantal Janzen en Maaike Widdershoven vertellen over hun meest bijzondere ervaring. Ook is er een optreden van de nonnen uit Sister Act.

Het evenement staat in het teken van 'twintig jaar musicals in Den Haag'. Vorige week donderdag was het precies twintig jaar gelden dat The Phantom of the Opera in première ging in het gerenoveerde Circustheater.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d