Lindsay Lohan dankbaar voor steun tijdens afkicken

16 augustus 2013 om 22:44 door Metro redactie
Lindsay Lohan dankbaar voor steun tijdens afkicken

(Novum) - Lindsay Lohan heeft haar fans bedankt voor de steunbetuigingen die ze kreeg tijdens haar meest recente afkickpoging. "Jullie steun betekende alles voor me", schreef de 27-jarige actrice, die afkickkliniek Cliffside eind juli verliet, op haar vernieuwde website.

"Ik verheug me op wat komen gaat", schreef Lohan. De getroebleerde actrice liet zich opnemen in een afkickkliniek zodat ze de cel niet in hoefde. Na vijf mislukte afkickpogingen, schijnt Lindsay dit keer wel van drank en drugs af te kunnen blijven. Volgens vrienden is Lohan vastberaden haar leven weer op de rails te zetten.

"Ik geloof dat ze denkt dat ze klaar is voor een nieuwe fase in haar leven", zei Oprah Winfrey over Lohan. De talkshowkoningin interviewde Lindsay daags na haar ontslag uit de kliniek. "Maar we zullen zien." Het interview dat Oprah met Lindsay had, wordt zondag uitgezonden in de Verenigde Staten.

Lohan is sinds haar ontslag weer flink aan de slag. Zo was ze al te zien als gastpresentatrice van de talkshow Chelsey Lately en nam ze een gastrolletje op voor de comedyserie Eastbound & Down. Lindsay wordt bovendien gevolgd door camera's voor een reallifesoap die volgend jaar op de buis moet komen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d