Khloé Kardashian gespot zonder trouwring

23 augustus 2013 om 22:32 door Metro redactie
Khloé Kardashian gespot zonder trouwring

(Novum) - Khloé Kardashian is op de gevoelige plaat vastgelegd zonder trouwring. Het Amerikaanse tijdschrift People fotografeerde haar toen ze naar de sportschool ging. Al weken gaan geruchten dat de realityster en haar man Lamar Odom relatieproblemen hebben.

Khloé en Lamar zijn al sinds begin juni niet meer samen gezien. Volgens geruchten heeft Lamar zijn vrouw bedrogen, maar de basketballer ontkent de beschuldigingen. Lamar wordt regelmatig in hotels vlak bij zijn huis gespot.

De 29-jarige Khloé is bekend van de serie Keeping Up with the Kardashians en werd ook samen met haar man gevolgd voor de realitysoap Khloé & Lamar. Het stel stapte vier jaar geleden in het huwelijksbootje.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d