John de Mol laat nieuwe wereld creëren in programma

30 augustus 2013 om 19:29 door Metro redactie
John de Mol laat nieuwe wereld creëren in programma

(Novum) - John de Mol gaat een nieuw groots programma op de buis brengen. Uit de koker van de producent komt Utopia, waarin een groep mensen een nieuwe ideale samenleving probeert te creëren.

"Het zingt al een tijdje rond dat er een nieuw programma komt van John de Mol, een nieuwe Big Brother", zei Albert Verlinde vrijdagavond in RTL Boulevard. "Vijftien mensen krijgen een stuk land en ze moeten daar proberen een nieuwe wereld op te bouwen. Eens in de zoveel tijd gaat er iemand uit die niet zo goed in de groep ligt."

RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz, die werkzaam is bij De Mols productiehuis Talpa, bevestigde het gerucht. Utopia moet vanaf 1 januari een jaar lang dagelijks te zien zijn bij een van de SBS-zenders.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d