Jessica Simpson vindt twee kinderen genoeg

28 augustus 2013 om 18:35 door Metro redactie
Jessica Simpson vindt twee kinderen genoeg

(Novum) - Jessica Simpson is tevreden met haar gezin zoals het nu is. De zangeres beviel vorig jaar mei van dochter Maxwell en twee maanden geleden volgde zoon Ace. "In mijn hart voel ik dat het zo goed is", zegt de blondine in het Amerikaanse blad Us Weekly.

Toch houdt de 33-jarige Jessica, die verloofd is met Eric Johnson, een slag om de arm. "Ongelukjes kunnen altijd gebeuren." De zangeres vindt zwanger zijn 'zwaar', maar ziet haar leven met twee kinderen als een avontuur. "Het is heel leuk. Ik voel me op mijn gemak in mijn moederrol."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d