Gerard Joling vraagt Gordon voor Ziggo Dome

28 augustus 2013 om 19:36 door Metro redactie
Gerard Joling vraagt Gordon voor Ziggo Dome

(Novum) - Gerard Joling heeft gevraagd of Gordon hem wil vergezellen tijdens de Lekker-concerten die hij in oktober geeft in de Ziggo Dome. "Ik heb volmondig ja gezegd", vertelde Gordon in RTL Boulevard.

Joling en Gordon wonen momenteel samen in Amsterdam-Noord voor het programma Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken. Volgens Gordon is het 'lachen, gieren en brullen' met zijn collega. "De samenwerking is dusdanig leuk en gezellig dat Geer gister aan mij vroeg: heb je zin om in de Ziggo Dome mee te zingen?"

Joling geeft op 11 en 12 oktober een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Eerder kondigde de zanger de komst van Maywood aan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d