Dan Karaty wordt weer vader

30 augustus 2013 om 19:44 door Metro redactie
Dan Karaty wordt weer vader

(Novum) - Dan Karaty en zijn vrouw Natasha verwachten hun tweede kindje. "Het was best een schok", gaf de 36-jarige Amerikaanse choreograaf vrijdagavond toe in RTL Boulevard.

"Het gebeurde uit het niets, het was een hele verrassing", ging hij verder. "Toen ze zei dat ze weer zwanger was, was ik wel even twee minuten sprakeloos." Karaty laat weten dat zijn vrouw al 'elke dag een beetje ronder' wordt.

De twee werden twee jaar geleden ouders van dochter Quinn. "We hebben aan Quinn uitgelegd dat ze een broertje of zusje krijgt", zegt Karaty, die als jurylid is te zien in tv-programma's als Holland's Got Talent en So You Think You Can Dance. "Maar ik denk dat ze het nog niet zo snapt."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d