Cruijff laat beslag leggen op Porsche Gullit

28 augustus 2013 om 19:21 door Metro redactie
Cruijff laat beslag leggen op Porsche Gullit

(Novum) - Estelle Cruijff heeft beslag laten leggen op de Porsche van Ruud Gullit. Dat heeft Estelles advocaat bevestigd aan RTL Boulevard. In het programma werden beelden getoond waarop te zien is hoe de auto wordt weggesleept.

Vorige maand liet de Belastingdienst beslag leggen op een aantal panden van Gullit omdat hij geen inkomstenbelasting zou hebben betaald over 2010 en 2011. In een van de panden woont Estelle met de twee kinderen die zij met Gullit kreeg.

Estelle, die twee kinderen heeft met haar ex Gullit, liet vorig jaar al voor een miljoen euro beslag leggen op negen woningen van de ex-voetballer. Estelle en Ruud gingen vorig jaar na een huwelijk van twaalf jaar uit elkaar. De beslagleggingen komen voort uit de afwikkeling van de scheiding.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d