Cd Jeugd van Tegenwoordig heet Ja Natuurlijk

16 augustus 2013 om 21:08 door Metro redactie
Cd Jeugd van Tegenwoordig heet Ja Natuurlijk

(Novum) - Het nieuwe album van De Jeugd van Tegenwoordig draagt de naam Ja Natuurlijk. Dat maakte de rapformatie vrijdagavond bekend tijdens een optreden op Lowlands. De plaat ligt vanaf 27 september in de schappen.

"De albumtitel is uit het leven gegrepen", vertelden de heren voor aanvang van hun Lowlands-optreden aan Novum Nieuws. Willie Wartaal, Faberyayo en Vjèze Fur brachten op het festival verschillende nieuwe nummers ten gehore, waaronder de single Een Barkie.

Het lied was sinds vorige week al te beluisteren op Spotify en is vanaf vrijdag verkrijgbaar via iTunes. Aan een videoclip bij het lied wordt nog gewerkt. Het vorige, derde album van de mannen, De Lachende Derde, verscheen in 2010.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d