Bullock en Clooney drukken flirtgerucht de kop in

30 augustus 2013 om 17:01 door Metro redactie
Bullock en Clooney drukken flirtgerucht de kop in

(Novum/AP) - George Clooney heeft geen oogje op Sandra Bullock. Dat Clooney de actrice woensdag op de rode loper in Venetië een verleidelijke blik toewierp - zoals de Britse boulevardkrant The Sun later die dag schreef - is volgens beide betrokkenen onzin.

"Hij keek niet flirtend naar me, hooguit scheel", reageert de actrice op het verhaal. Clooney laat op zijn beurt weten dat hij en Bullock elkaar al kenden ver voordat ze filmsterren waren. "We zijn gewoon vrienden."

Gravity gaat over een ruimtereis die in het honderd loopt. De thriller ging in première op het filmfestival van Venetië en draait vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d