Britt en Ymke helpen Sterretje van slecht imago af

23 augustus 2013 om 21:31 door Metro redactie
Britt en Ymke helpen Sterretje van slecht imago af

(Novum) - Britt Dekker en Ymke Wieringa gaan een poging doen om Sterretje van zijn slechte imago af te helpen. De realityster, die eigenlijk Tony Wyczynski heet, staat centraal in de eerste aflevering van het nieuwe programma Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke, heeft RTL bekendgemaakt.

De Oh Oh Cherso-ster heeft er genoeg van dat hij bekend staat als 'feestbeest' en 'stoere jongen'. Britt en Ymke testen onder meer hoe stoer Sterretje is door hem te laten parachutespringen.

Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke wordt vanaf dinsdag uitgezonden bij RTL5. In het programma gaan de dames op zoek naar feiten achter verhalen die de ronde doen. Zo voelen ze onder meer Fajah Lourens, Chantal Janzen en Jort Kelder aan de tand.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d