'Actrice Kate Bosworth trouwt deze maand'

16 augustus 2013 om 21:41 door Metro redactie
'Actrice Kate Bosworth trouwt deze maand'

(Novum) - Kate Bosworth is voor het einde van de zomer getrouwd. Bekenden van de actrice en haar verloofde, regisseur Michael Polish, vertellen entertainmentzender E! dat de bruiloft voor deze maand gepland staat.

Bosworth en Polish trouwen in de Amerikaanse staat Montana, vertellen meerdere ingewijden. De 42-jarige Polish ging vorig jaar augustus op zijn knieën. De 30-jarige Bosworth verklapte de verloving in een reisweblog voor Vogue. In een stukje over een bezoek aan Seoul noemde ze Polish 'haar verloofde'.

Het stel leerde elkaar in 2011 kennen tijdens opnamen van de film Big Sur. In augustus van dat jaar maakten ze hun relatie openbaar door samen naar een concert van Coldplay te gaan. Bosworth had eerder relaties met acteurs Orlando Bloom en Alexander Skarsgård.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d