Tommie Christiaan richt focus op zijn gezin

8 juli 2013 om 18:34 door Metro redactie
Tommie Christiaan richt focus op zijn gezin

(Novum) - Tommie Christiaan kan niet wachten om zich de komende tijd te richten op het vaderschap. De 27-jarige acteur speelde zondagavond de laatste voorstelling van de musical The Little Mermaid en is klaar voor zijn rol als vader.

"Ik ga lekker papa zijn", vertelt Christiaan, die naar verwachting volgende maand vader wordt, aan Novum Nieuws. "Dat is mijn grootste rol die binnenkort van start gaat. Dus dat er nu geen grote productie op het programma staat komt wel goed uit."

Tommie heeft naar eigen zeggen zijn prioriteiten verlegd nu hij vader wordt. "Ik wil kunnen genieten van mijn gezin", aldus de acteur, die zijn vriendin Michelle Splietelhof leerde kennen toen ze beiden in de musical Zorro speelden. "Michelle gaat als het goed is na de bevalling fulltime voor Sister Act aan de slag. En ik ga bijvoorbeeld werken als stemacteur, dat vind ik superleuk."

De acteur heeft de laatste tijd niet stilgezeten. "Ik heb wel audities gedaan, maar dat werd het helaas dan net niet. Maar het geeft me nu de mogelijkheid om er voor mijn gezin te zijn."

Ook is Tommie momenteel bezig met het opzetten van een coverband. "En ik ben daarnaast nieuwsgierig naar televisie en de acteerkant daarvan. Maar dat betekent niet dat ik ga stoppen met theater, als er een mooie productie komt zal ik geen nee zeggen."

Tommie beleefde zondag een mooie laatste voorstelling van The Little Mermaid, waar hij ruim een jaar als prins Erik in te zien was. "De laatste voorstelling ging goed, het was heel erg leuk. Maar omdat het de laatste was, was het wel een extra beladen show." Tommie had naar de laatste Little Mermaid uitgekeken. "Maar het was ook een beetje verdrietig. Het is best moeilijk, want je raakt gehecht aan een productie en de nummers. Het was een grote eer om in zo'n mooie Disneyshow te staan."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d