Toestand Randy Travis iets verbeterd

10 juli 2013 om 22:33 door Metro redactie
Toestand Randy Travis iets verbeterd

(Novum/AP) - Het gaat iets beter met Randy Travis. Hoewel hij nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt, is zijn situatie stabiel. Dat zeiden zijn dokters, William Gray en Michael Mack, woensdag in een videoboodschap.

De 54-jarige countryzanger en acteur, die meerdere Grammy's won, werd zondag opgenomen met hartproblemen. Hij wordt behandeld aan een hartaandoening die is veroorzaakt door een virus. Volgens Gray en Mack was er tot drie weken geleden niets mis met de gezondheid van Travis.

Travis kampte in het verleden met een alcoholprobleem. Vorig jaar moest hij verplicht naar een kliniek nadat hij naakt en dronken op de weg werd aangetroffen nadat hij zijn auto in de prak had gereden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d