Sieneke finisht Nijmeegse Vierdaagse met moeite

19 juli 2013 om 19:31 door Metro redactie
Sieneke finisht Nijmeegse Vierdaagse met moeite

(Novum) - Sieneke heeft met pijn en moeite de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen. "Het gaat heel slecht, ik heb zo veel blaren", vertelde de zangeres aan RTL Boulevard. Sieneke verwachtte het wandelevenement zonder veel moeite uit te lopen, zei ze voor aanvang nog.

"Gisteren had ik zoiets van: ik stop ermee, ik kan morgenvroeg niet starten", aldus Sieneke. "Ik ben nog een keer naar de EHBO-post gegaan en daar hebben ze mijn blaren doorgeprikt, dat deed zo veel pijn. Ze hebben het allemaal ingetapet en uiteindelijk heb ik 'm uitgelopen, maar ik ben letterlijk over de finish gedragen." De 21-jarige kreeg hulp van haar vriend en de oom van een vriendin.

De Nijmeegse Vierdaagse werd dit jaar voor de 66e keer gehouden. De Brit Simon Brownlee kwam vrijdag als eerste over de finish.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d