Sensation met 'spel der verleiding' in Arena

6 juli 2013 om 10:03 door Metro redactie
Sensation met 'spel der verleiding' in Arena

(Novum) - De Amsterdam Arena staat zaterdagavond in het teken van de jacht. De nieuwe Sensation-show Into the Wild gaat in Amsterdam van start, waarna de voorstelling internationaal gaat toeren. In totaal worden meer dan twintig landen bezocht.

"Het spel der verleiding begint in de prille avond en eindigt in het diepst van de nacht, wanneer dierlijk instinct de overhand neemt", aldus de organisatie. Fedde Le Grand, Sunnery James en Ryan Marciano zijn enkele van de dj's die zaterdag acte de présence geven. Ook Nicky Romero en Mark Knight zijn van de partij.

Alle veertigduizend kaarten voor het dansfeest gingen binnen een dag over de toonbank. Zoals gewoonlijk vraagt Sensation zijn bezoekers in het wit gekleed te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d