Ruzie Derksen en Genee is 'storm in glas water'

24 juli 2013 om 19:53 door Metro redactie
Ruzie Derksen en Genee is 'storm in glas water'

(Novum) - De ruzie tussen Johan Derksen en Wilfred Genee is 'storm in een glas water'. Dat zei Derksen woensdag in RTL Boulevard. "Er is een incident geweest, een dorpsrelletje."

Derksen liep in maart tijdens een live-uitzending boos weg na een verhitte discussie tussen de twee. Na een vakantie gaat het weer beter tussen de presentator en de voetbaldeskundige. "Voor de vakantie was ik echt even helemaal klaar, het was op", vertelt Genee. "Maar na de vakantie denk ik: waar gaat dit over?"

Ook volgens Derksen is de lucht weer geklaard. "Het is geen haat en nijd maar ook zeker geen haat-liefde, maar we kunnen botsen. Wat gebeurt is echt, maar dat lossen we ook weer als volwassen mensen op."

Een nieuw seizoen van Voetbal International is vanaf maandag op tv. "Het is de bedoeling dat we elkaar dan weer fris aankijken", aldus Genee. "Het is aanstekelijk leuk", vult Derksen aan. "Bij het bespreken van het nieuwe seizoen lagen we weer over de tafel van het lachen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d