'Robbie Williams wil zoenende vrouwen in clip'

20 juli 2013 om 17:02 door Metro redactie
'Robbie Williams wil zoenende vrouwen in clip'

(Novum) - Robbie Williams is van plan een heftige videoclip op te nemen voor zijn nieuwe single. Uit een advertentie blijkt dat voor een clip van de 39-jarige zanger wordt gezocht naar twee vrouwen die met elkaar voor de camera willen zoenen. Dat schrijft de Britse boulevardkrant The Sun.

Williams gaat een video opnemen voor een nieuw nummer waarvoor hij samenwerkte met rapper Jake Emlyn. De vrouwen die in de clip mogen spelen verdienen elk vijftig pond. Ze moeten wel tussen de 18 en 30 jaar zijn en lang haar hebben.

De Britse zanger maakte eerder al opvallende videoclips. Zo trekt hij in de video van Rock Dj zijn eigen huid van zijn lichaam en in de clip van Candy is te zien dat hij een bejaarde slaat.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d