Paris Jackson ontslagen uit ziekenhuis

13 juli 2013 om 12:06 door Metro redactie
Paris Jackson ontslagen uit ziekenhuis

(Novum) - Paris Jackson heeft het UCLA Medical Center verlaten. De dochter van wijlen Michael Jackson werd vorige maand opgenomen na een zelfmoordpoging. De 15-jarige dochter van de King of Pop heeft haar intrek genomen in een kliniek, vertellen ingewijden aan het Amerikaanse blad People.

Paris sneed begin juni in haar polsen, waarna ze in het ziekenhuis belandde. Een week later werd ze overgebracht naar het UCLA Medical Center, waar haar vader in 2009 stierf. Mede op advies van artsen aldaar is Paris overgebracht naar een kliniek. Waar de tiener nu verblijft, is niet bekend.

Ook Paris' biologische moeder Debbie Rowe en oma Katherine, een van de voogden van de drie kinderen van Michael Jackson, zouden voor deze inrichting hebben gekozen. "Ze vermoeden dat Paris nog steeds een gevaar voor zichzelf vormt", weet de ingewijde. "Zowel Katherine als Debbie wil dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft."

Waarom Paris probeerde een einde aan haar leven te maken, is nog steeds niet helemaal duidelijk. De tiener werd gepest op school, zou het moeilijk hebben met het gemis van haar vader en zou woedend zijn geweest omdat ze niet naar een concert van Marilyn Manson mocht.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d