Osbourne en X Factor op vingers getikt door politie

21 juli 2013 om 15:31 door Metro redactie
Osbourne en X Factor op vingers getikt door politie

(Novum) - Sharon Osbourne krijgt een standje van de politie. De 60-jarige vrouw van Ozzy Osbourne kreeg het tijdens talentenjacht X Factor, waarin ze jurylid is, aan de stok met een kandidaat. Sharon stak een tirade af en gooide een pen naar de man, die naar de politie stapte.

"Denk je dat Ozzy kan zingen?", zei de kandidaat na een roemloze auditie, kracht bijgezet door een spottende imitatie van de rocker. Sharon verloor daarop haar zelfbeheersing. De producenten worden verzocht om de boel 'op een professionele manier te leiden', laat de politie weten aan de Britse boulevardkrant The Sun.

De makers ontvangen binnenkort een officiële brief waarin hen dat duidelijk wordt gemaakt. Er volgen geen verdere stappen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d