Oprah Winfrey brengt comeback Lindsay Lohan op tv

13 juli 2013 om 12:51 door Metro redactie
Oprah Winfrey brengt comeback Lindsay Lohan op tv

(Novum/AP) - Lindsay Lohans weg terug naar de top wordt vastgelegd voor een televisieserie. De achtdelige serie wordt uitgezonden door Oprah Winfreys kanaal OWN. Winfrey is bovendien de eerste die Lohan mag interviewen als ze is afgekickt.

Dat interview wordt volgende maand opgenomen en uitgezonden, maakte OWN vrijdag bekend. De docusoap rondom de getroebleerde 27-jarige actrice is volgend jaar op televisie te zien.

Lindsay verblijft sinds mei in de Betty Ford-kliniek. Daar probeert de actrice voor de zesde keer af te kicken van drugs en alcohol. Door zich op te laten nemen in een kliniek wist Lohan in maart een celstraf te ontlopen. De actrice, die sinds 2007 geregeld in aanraking met justitie komt, kwam dit keer in de problemen nadat ze tegen de politie loog over een aanrijding.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d