Olcay Gulsen neemt gas terug

6 juli 2013 om 10:59 door Metro redactie
Olcay Gulsen neemt gas terug

(Novum) - Olcay Gulsen doet het rustiger aan. De 32-jarige zaken- en modevrouw werkt tegenwoordig slim in plaats van hard, vertelt ze zaterdag in het AD.

"Het is nog steeds geen relaxed leven, maar ik heb wel gas teruggenomen", zegt Gulsen, die onlangs bij haar vriend is ingetrokken. "Eerder was ik vijftien uur per dag, zeven dagen per week bezig. Dat hoort bij de weg naar succes, dacht ik."

"Inmiddels weet ik dat het niet gaat om hard werken, maar om slim werken", vervolgt de zaken- en modevrouw, die haar tenen aan beide voeten liet rechtzetten om op hakken te kunnen lopen. "En dat ik gelukkig word van af en toe een lang weekeinde vrij nemen."

Gulsen heeft er echter alweer een nieuw project bij. Ze werkt met BNN aan een programma over ondernemen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d