Nine Inch Nails brengt vier covers nieuwe cd

18 juli 2013 om 10:31 door Metro redactie
Nine Inch Nails brengt vier covers nieuwe cd

(Novum) - Het nieuwe album van rockband Nine Inch Nails verschijnt met vier verschillende covers. In de kunstwerken die voor de hoezen werden gemaakt zijn verschillende materialen verwerkt, waaronder bloed. Elke cover van het album Hesitation Marks, dat 3 september verschijnt, heeft een ander formaat en een andere naam.

Zo krijgt de hoes voor de standaard-cd de naam Time and Again. De cover van de deluxe-cd wordt Cargo in the Blood genoemd en die van de vinylversie Other Murmurs. De cover van de digitale versie heet Turn and Burn. In de werken Time and Again en Turn and Burn is het bloed verwerkt, en kunstenaar Russell Mills gebruikte verder onder meer olie, acrylverf en koperdraad, schrijft hij op Tumblr.

Hesitation Marks is de opvolger van het vijf jaar geleden verschenen The Slip. Nine Inch Nails, bekend van nummers als Closer en The Perfect Drug, staat volgende maand op Lowlands.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d