NBC maakt miniserie over Hillary Clinton

28 juli 2013 om 11:15 door Metro redactie
NBC maakt miniserie over Hillary Clinton

(Novum) - Het televisienetwerk NBC is bezig met een miniserie over Hillary Clinton. De serie wordt waarschijnlijk binnen twee jaar uitgezonden, laat NBC-voorzitter Robert Greenblatt weten aan de Amerikaanse krant USA Today.

Diane Lane neemt de hoofdrol van Hillary op zich. Welke acteur de rol van haar man Bill gaat vertolken, is nog niet bekend. Courtney Hunt neemt de regie van de vier uur durende serie op zich.

Het verhaal van de miniserie start in 1998, toen de toenmalige president Bill Clinton verwikkeld raakte in het seksschandaal rond Monica Lewinsky. Hillary deed zelf in 2008 ook een gooi naar het presidentschap maar legde het af tegen haar Democratische collega Barack Obama.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d