Modeprogramma Simpson, Richie van de buis

30 juli 2013 om 22:36 door Metro redactie
Modeprogramma Simpson, Richie van de buis

(Novum) - Het modeprogramma Fashion Star verdwijnt na twee seizoenen van de buis. Dat schrijft het Amerikaanse blad Us Weekly. In de realityserie waren onder anderen Jessica Simpson en Nicole Richie te zien als mentor.

In Fashion Star streden verschillende modeontwerpers tegen elkaar om hun kleding te mogen verkopen in warenhuizen als Saks Fith Avenue en Macy's. Wegens tegenvallende kijkcijfers werden diverse veranderingen doorgevoerd in het tweede seizoen. Zo werd presentatrice en model Elle Macpherson vervangen door Louise Roe. Ook werd het realityprogramma op een andere dag uitgezonden, maar de veranderingen mochten niet baten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d