Matsoe Matsoe op vrouwenjacht voor tv-programma

3 juli 2013 om 21:33 door Metro redactie
Matsoe Matsoe op vrouwenjacht voor tv-programma

(Novum) - Matsoe Matsoe gaat in navolging van zijn Oh Oh Cherso-collega Sterretje via de televisie op zoek naar een vrouw. "We krijgen zoveel leuke reacties, maar zal er nou echt geen meisje bestaan voor Matsoe Matsoe?", twittert Sterretje. "Dat gaan ik en zijn familie helpen uitzoeken."

"En het leuke is: we doen dat in onze stijl", vult Matsoe Matsoe, die eigenlijk Joey Spaan heet, aan. "Kijken wie ons bij kan houden." Sterretje, die vorig jaar zijn eigen programma In Love With Sterretje had op RTL5, vraagt zich even later grappend af of Matsoe Matsoe wel op vrouwen valt. "Haha, ze moet in ieder geval kunnen feesten als een volwassen vent."

Sterretje en Matsoe Matsoe waren beiden te zien in Oh Oh Cherso, dat in 2010 voor het eerst op televisie kwam. Verschillende deelnemers aan die realityshow waren later te zien in hun eigen programma. Zo maakte Barbie onder meer Barbies Baby en Huisje Boompje Barbie en was Jokertje te zien in Jokertje's Jawoord.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d