Marjolein Keuning en Robin Martens blijven in GTST

15 juli 2013 om 19:52 door Metro redactie
Marjolein Keuning en Robin Martens blijven in GTST

(Novum) - Marjolein Keuning en Robin Martens zijn ook volgend seizoen in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien. In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen was te zien hoe een personage neerstort na een parachutesprong.

Meerdere personages maken de sprong en het is nog de vraag van wie de parachute niet openging. "Ik ben heel erg blij dat ik er nog in zit en veilig ben geland", onthulde de 21-jarige Martens, die Rikki de Jong speelt, in RTL Boulevard.

Ook Keuning, die de rol van Maxime Sanders vertolkt, is opgelucht dat ze volgend seizoen weer gewoon in de soap speelt. "Ik ben blij dat mijn personage het heeft overleefd, ik ben er nog!" Het 24e seizoen van GTST start 2 september.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d