Lookalikes Kate en William zorgen voor opschudding

19 juli 2013 om 19:06 door Metro redactie
Lookalikes Kate en William zorgen voor opschudding

(Novum) - Bij het Londense St Mary's Hospital hebben twee lookalikes van Kate en William vrijdagmiddag voor opschudding gezorgd. Het bleek te gaan om een grap van de Britse boulevardkrant The Sun, zo wordt duidelijk op verschillende foto's.

Volgens journalist David Brown, die voor The Times werkt, is de bevalling mogelijk echt zo ver. Er arriveerden volgens hem vrijdagmiddag extra politieagenten bij het ziekenhuis. "Er is speculatie dat de hertogin bij de Cambridge-ingang verschijnt, waar Diana ook te zien was toen William werd geboren."

Wanneer Kate precies is uitgerekend, is niet bekend. Volgens sommigen had ze al moeten bevallen, anderen beweren dat de hertogin op een van de komende dagen is uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d