'Lindsay Lohan wil na behandeling onderduiken'

1 juli 2013 om 14:45 door Metro redactie
'Lindsay Lohan wil na behandeling onderduiken'

(Novum) - Lindsay Lohan wil onderduiken. In augustus zit haar behandeling in een afkickkliniek erop en mag ze naar huis. In een poging om niet terug te vallen en de paparazzi te ontvluchten verlaat de 26-jarige actrice 'de grote stad', zeggen bronnen tegen entertainmentwebsite TMZ.

In steden als New York en Los Angeles zouden te veel verleidingen op Lohans pad komen. Ze hoopt elders in de Verenigde Staten dicht bij zichzelf te kunnen blijven. De actrice verlaat de kliniek begin volgende maand. Waar ze naartoe gaat en voor hoelang is onduidelijk.

Lohan meldde zich begin mei bij de kliniek voor een behandeling van negentig dagen. Ze ontloopt op de manier een celstraf. De actrice kwam voor de zoveelste keer in aanraking met justitie, omdat ze na een aanrijding had gelogen tegen de politie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d