'Lindsay Lohan weigert langer verblijf in kliniek'

10 juli 2013 om 20:57 door Metro redactie
'Lindsay Lohan weigert langer verblijf in kliniek'

(Novum) - Lindsay Lohan wil geen minuut langer in de afkickkliniek blijven dan ze verplicht is. Dat heeft de actrice, die momenteel wordt behandeld in Cliffside, volgens ingewijden gezegd. Naar verluidt heeft het behandelteam van Cliffside Lindsay geadviseerd om haar verblijf met ten minste dertig dagen te verlengen.

"Lindsay doet het fantastisch in Cliffside", zegt een bron tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Ze reageert heel goed op de behandeling." De 27-jarige actrice werd begin mei opgenomen met goedkeuring van justitie en moet negentig dagen worden behandeld. Ze was weer in de problemen gekomen toen ze na een aanrijding had gelogen tegen de politie.

"Het behandelteam wil dat Lindsay langer blijft omdat ze niet de volle negentig dagen in Cliffside is geweest", aldus de ingewijde. Lohan zat in eerste instantie in Betty Ford maar verhuisde later naar Cliffside. "Iemand met psychiatrische problemen zoals de hare heeft een uitgebreide behandeling nodig en negentig dagen is daarvoor niet genoeg." Naar verwachting mag ze Cliffside begin augustus verlaten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d