Lady Gaga maakt comeback bij MTV Video Music Awards

25 juli 2013 om 20:50 door Metro redactie
Lady Gaga maakt comeback bij MTV Video Music Awards

(Novum) - Lady Gaga staat 25 augustus na lange tijd weer op het podium tijdens de MTV Video Music Awards. Dat heeft de muziekzender bekendgemaakt. De 27-jarige zangeres heeft lange tijd geen grote optredens gedaan, ze was uit de roulatie vanwege een heupoperatie.

Gaga zingt tijdens de awarduitreiking haar nieuwe single van de cd Art Pop, die vanaf 11 november in de winkel ligt. Het evenement wordt live uitgezonden vanuit het Barclays Center in Brooklyn. Lady Gaga zorgde een paar jaar geleden tijdens de show nog voor ophef toen ze de beroemde 'vleesjurk' droeg.

De excentrieke zangeres verdween in februari uit de spotlights in verband met haar heupoperatie. Ze verscheen vorige maand voor het eerst sinds lange tijd weer in het openbaar. Ze zong en sprak toen tijdens de Gay Pride in New York.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d