Kusscène met Scarlett Johansson lastig voor Evans

21 juli 2013 om 18:03 door Metro redactie
Kusscène met Scarlett Johansson lastig voor Evans

(Novum/AP) - Chris Evans voelde zich erg ongemakkelijk toen hij een intieme scène moest spelen met Scarlett Johansson. Omdat de twee, die momenteel Captain America: The Winter Soldier opnemen, elkaar al ruim tien jaar kennen voelde het voor de acteur alsof hij zijn zusje kuste.

"Ik ken haar nu meer dan een decennium, dus ze is als een zus voor me", legde hij uit op de Amerikaanse strip- en filmbeurs Comic-Con. "Maar voor de film is het een goede zaak." Evans en Johansson leerden elkaar kennen op de set van Perfect Score uit 2002.

Captain America: The Winter Soldier is het vervolg op het twee jaar geleden verschenen Captain America: The First Avenger. De 32-jarige acteur vertolkt wederom de superheld uit de titel, de 28-jarige actrice is heldin Black Widow. De film verschijnt in april.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d