Kim-Lian gokt dat huwelijksaanzoek snel komt

8 juli 2013 om 19:20 door Metro redactie
Kim-Lian gokt dat huwelijksaanzoek snel komt

(Novum) - Kim-Lian van der Meij gokt dat het niet lang meer duurt voor ze in het huwelijk treedt. De 32-jarige actrice baalt ervan dat haar partner, de Zweedse Daniël Gibson, nog niet op zijn knieën is gegaan.

"Ik vraag regelmatig: hoeveel kinderen moet ik nog baren?", grapt de musicalster, die vrijdag beviel van haar derde kind Benjamin, in RTL Boulevard. "Maar ik denk dat het nu niet lang meer kan duren."

Kim-Lian is bevallen in Zweden, waar ze Gibson jaren geleden ontmoette. "Met onze dochter is dat toen zo goed bevallen, dat we het met onze tweede en derde zoon ook hebben gedaan." De actrice verbleef in een huis dat op ruim een halfuur rijden van een ziekenhuis ligt. "De vorige keer ging het heel snel, dus ik dacht: dat wordt spannend. Maar het is goed gegaan."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d