Kim Kardashian bedankt fans

18 juli 2013 om 10:41 door Metro redactie
Kim Kardashian bedankt fans

(Novum) - Kim Kardashian heeft haar fans bedankt voor alle gelukswensen van de afgelopen tijd. "Ik heb al jullie berichten gelezen", schrijft de realityster, die ruim een maand geleden van haar eerste kind beviel, op haar website. "Het betekent ontzettend veel voor me."

De 31-jarige Kardashian voelt zich 'gezegend' door de steun van haar familie en fans. "De afgelopen weken heb ik de mooiste gebeurtenissen uit mijn leven meegemaakt. Ik geniet van deze tijd en omarm het moederschap." De realityster beviel op 15 juni van dochter North. Rapper Kanye West is de vader van het kind.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d