Katherine Jackson vindt steun bij fans Michael

1 juli 2013 om 14:09 door Metro redactie
Katherine Jackson vindt steun bij fans Michael

(Novum) - Fans van Michael Jackson houden zijn moeder Katherine op de been. "Er is geen dag dat ik niet aan hem denk", zegt de matriarch van de familie Jackson tegen entertainmentprogramma Access Hollywood. "Maar het helpt als ik mensen tegenkom op straat die me vertellen hoeveel ze van hem hielden."

"Het doet me goed dat hij zo veel fans had", aldus de 83-jarige Katherine, wier zoon vier jaar geleden stierf. "Heel veel mensen hielden van hem." Katherine, die zaterdagavond de nieuwe Cirque du Soleil-voorstelling Michael Jackson One bijwoonde, vond het moeilijk om haar zoon tijdens de voorstelling voorbij te zien komen op grote schermen. "Ik kan niet beschrijven hoe ik me voelde. Ik kreeg tranen in mijn ogen."

Katherine en haar familie hebben het momenteel zwaar te verduren. Afgelopen weekeinde bracht Sunday People naar buiten dat de King of Pop zo'n 27 miljoen euro aan zwijggeld zou hebben betaald aan vermeende slachtoffers van kindermisbruik. De zanger molesteerde ten minste 24 jongens over een periode van vijftien jaar, zo zou blijken uit geheime FBI-documenten.

Daarnaast wordt het verleden van Michael opgerakeld in een zaak van de Jacksons tegen concertpromotor AEG, die nalatig zou zijn geweest bij het in dienst nemen en controleren van Michaels voormalige lijfarts Conrad Murray. Die zaak ging eind april van start. Michaels dochter Paris ligt in het ziekenhuis omdat ze een zelfmoordpoging deed, naar verluidt vanwege het gemis van haar vader.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d