Jenny McCarthy vaste kracht in talkshow The View

15 juli 2013 om 22:33 door Metro redactie
Jenny McCarthy vaste kracht in talkshow The View

(Novum) - Jenny McCarthy krijgt een vaste rol in de Amerikaanse talkshow The View. "We zijn dolblij dat Jenny ons vanaf september vast gaat vergezellen als medepresentatrice van The View", laat medebedenker en presentatrice Barbara Walters weten via de website van het programma.

"Jenny brengt intelligentie, warmte en humor. Ze kan serieus maar ook buitensporig zijn", aldus Walters over de 40-jarige actrice en voormalige playmate. "Jenny is een geweldige aanwinst voor de show."

McCarthy vindt het een 'droom die in vervulling gaat' dat ze naast onder anderen Walters en Whoopi Goldberg een van de medepresentatoren wordt van The View. "Ik ben heel erg enthousiast om naast Barbara en de andere geweldige vrouwen om de tafel te gaan zitten."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d