Jennifer Aniston voelt zich al getrouwd

28 juli 2013 om 12:06 door Metro redactie
Jennifer Aniston voelt zich al getrouwd

(Novum/AP) - Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn nog steeds gelukkig samen, ondanks dat hun geplande huwelijk nog niet heeft plaatsgevonden. "Het voelt alsof we al getrouwd zijn", laat de 44-jarige actrice weten.

Omdat er na een verloving van een jaar nog steeds geen bruiloft is geweest, gaan al enige tijd geruchten dat de relatie in zwaar weer verkeert. Volgens Aniston is daar echter niks van waar. Waarom de trouwerij nog niet heeft plaatsgevonden, is niet bekend.

De actrice vertelt dat ze momenteel een gebroken teen heeft dankzij haar verloofde. "Hij heeft grote voeten en draagt laarsjes", bekent Aniston tegenover entertainmentzender E! "Hij is op mijn teen gaan staan."

Aniston, die eerder getrouwd was met Brad Pitt, en Theroux zijn sinds augustus verloofd. De twee hebben ruim twee jaar een relatie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d