Janice Dickinson in kreukels na botsing met deur

13 juli 2013 om 14:45 door Metro redactie
Janice Dickinson in kreukels na botsing met deur

(Novum) - Janice Dickinson heeft eerder deze week een pijnlijke ontmoeting gehad met het hek van een parkeergarage. Het voormalig fotomodel liep bij een drogisterij in Beverly Hills onder de sluitende deur door toen ze haar hoofd stootte aan een stuk metaal.

Door de klap smakte Dickinson op de grond en bezeerde ze haar knie, vertelt de 58-jarige, die zichzelf uitriep tot 's werelds eerste supermodel, aan TMZ. Aanvankelijk besloot Dickinson niet naar het ziekenhuis te gaan. Donderdagavond kreeg ze echter zo veel pijn dat ze niet kon slapen, waarna Dickinson vrijdag toch naar een ziekenhuis toog.

Na verschillende onderzoeken stelden artsen vast dat Dickinson, die jarenlang in de jury van America's Next Top Model zat, een zware hersenschudding heeft. Dickinson is inmiddels weer thuis. Ze laat TMZ weten zich nog 'behoorlijk afschuwelijk' te voelen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d