Gefrustreerde Morrissey moet weer shows schrappen

21 juli 2013 om 17:02 door Metro redactie
Gefrustreerde Morrissey moet weer shows schrappen

(Novum) - Morrisseys tournee door Zuid-Amerika gaat niet door. De toer van de 54-jarige zanger is geschrapt wegens 'gebrek aan financiën', schrijft hij op zijn weblog. Hij laat bovendien zijn frustraties de vrije loop, na een jaar vol tegenslagen.

"Het is een kwelling om verantwoordelijk te moeten zijn voor het brengen van zulk nieuws, helemaal omdat het me onverwacht en zonder verklaring overkomt", schrijft Morrissey. De 'ziekte en vele afgelastingen hebben ons helemaal leeggezogen', laat hij weten.

De zanger schrapte dit jaar een groot aantal shows omdat hij kampte met kwalen aan zijn blaas, maag, slokdarm en longen. Onlangs onthulde Morrissey dat zijn gezondheidsprobemen hem bijna zijn leven hadden gekost.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d