Festival deels afgelast door stemproblemen Ocean

30 juli 2013 om 21:41 door Metro redactie
Festival deels afgelast door stemproblemen Ocean

(Novum) - De openingsavond van het jaarlijkse OVO Fest wordt gecanceld wegens de stemproblemen van Frank Ocean. De r&b-zanger zou zondag zingen op het festival in Toronto, dat wordt georganiseerd door Drake.

Ook James Blake zou zondag acte de présence geven maar zijn concert is verplaatst naar maandag, schrijft de Los Angeles Times op basis van Live Nation. Maandag staat verder een optreden van Drake met een aantal nog onbekende gasten op het programma.

De 25-jarige Ocean moest eerder al enkele optredens in Australië laten schieten. Hij heeft een scheurtje op een van zijn stembanden en heeft het advies gekregen rust te houden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d