Dochter Whitney Houston bevestigt bruiloft

10 juli 2013 om 20:16 door Metro redactie
Dochter Whitney Houston bevestigt bruiloft

(Novum) - Bobbi Kristina Brown is inderdaad verloofd met Nick Gordon. Dat bevestigt de dochter van de vorig jaar overleden Whitney Houston op Facebook. Geruchten dat Gordon haar adoptiebroer is, doet ze echter van de hand.

"Ja, Nick en ik gaan trouwen", schrijft Bobbi Kristina, die vorig jaar maart al werd gespot met een dure ring om haar vinger. "Ik word doodmoe van alle mensen die zeggen: gatver, je bent verloofd met je broer, of: wat zou Whitney hiervan vinden? We zijn geen broer en zus en hij is ook niet mijn adoptiebroer. Mijn moeder heeft hem nooit geadopteerd. Sterker nog: mama was degene die zei dat we zouden gaan daten."

Naar verluidt werd de verloving van de Bobbi Kristina en Nick eind vorig jaar afgeblazen omdat Bobbi Kristina's familie het er niet mee eens zou zijn. Wanneer de twee gaan trouwen, is niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d