'Dochter' start nieuwe zaak tegen afgetreden Albert

24 juli 2013 om 20:48 door Metro redactie
'Dochter' start nieuwe zaak tegen afgetreden Albert

(Novum) - De vermeende buitenechtelijke dochter van de onlangs afgetreden Albert II spant opnieuw een zaak tegen hem aan. Dat heeft haar advocaat laten weten aan de Belgische omroep RTBF. De koning van België is onschendbaar, en nu Albert is afgetreden ruikt Boël nieuwe kansen.

Boël spande 17 juni een rechtszaak aan om aan te tonen dat ze de dochter is van de voormalige koning van België. Enkele weken later kondigde Albert zijn aftreden aan, zondag deed hij afstand van de troon.

De 45-jarige kunstenares was van plan middels het dna van koning Filip, die destijds nog een prins was, te bewijzen dat ze familie zijn. Deze zaak moet eerst worden gesloten voor de zaak tegen Albert officieel van start kan gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d